Картель Вікторія Сергіївна

Фото СтепановаКандидат технічних наук, старший викладач

Посада. Асистент кафедри Технології ресторанного і оздоровчого харчування. В листопаді 2018 року захистила дисертаційну роботу на здобуття наукового ступеню кандидата технічних наук.

Освіта. Закінчила в 2014 р. Одеську національну академію харчових виробництв за спеціальністю «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення» та здобула кваліфікацію «Магістра».

З 2014 по 2017 рік Степанова В.С. навчалась в аспірантурі Одеської національної академії харчових технологій за спеціальністю «Технологія харчової продукції», тема дисертації: «Розробка технологій напоїв та соусної продукції на основі горіхоплідної та насіннєвої сировини» (науковий керівник д.т.н., проф. Д’яконова А.К.).

Членство в асоціаціях. З червня 2018 року є членом Асоціації шеф-кухарів Півдня України.

Наукові інтереси: нутриціологія, раціональне та дієтичне харчування; розробка технологій страв з підвищеною біологічною цінністю.

Підвищення кваліфікайції, стажування.  з 26.03.2018 р. по 25.05.2018 р. на ТОВ ХЕЛСФУД за програмою підвищення кваліфікації науково-педагогічного працівника без відриву від основного місця роботи, загальним обсягом 3 кредити ECTS.

Дисципліни: «Технологія продукції ресторанного господарства», «Етнічні кухні», «Контроль якості».

Опубліковано наукових праць. 3 патентів України на корисну модель та один патент України на винахід, 8 наукових статтей у фахових виданнях України, з них 2 статті у наукометричній базі Web of Science та Scopus.

Брала участь у держбюджетній тематиці за темою: «Розробка технології виробництва геродієтичних продуктів збагачених кальцієм» (терміни виконання роботи 09.15 — 12.18).

Взято участь у написанні колективної монографії Healthy nutrition – the healthy nation! Особистий доробок: Vegetarian healthy foods based on walnut and chia seeds.

За період науково-педагогічної діяльності за профілем кафедри технології ресторанного і оздоровчого харчування та кафедри готельно-ресторанного бізнесу розроблені та впроваджені у навчальний процес 5 методичних вказівок.

Контактна інформація: upiu@ukr.net

http://orcid.org/0000-0001-5353-7475

https://scholar.google.com.ua/citations?user=fWwgbqcAAAAJ&hl=ru

http://www.researcherid.com/rid/N-1213-2015