Наукова робота здобувачів вищої освіти

За наказом №338-03 від 25.09.2023 р. Про склад наукових гуртків і клубів здобувачів вищої освіти”  на кафедрі технології ресторанного і оздоровчого харчування функціонують наступні наукові гуртки:

  • “Здоровим бути модно”. Наукові керівники: доц. Дзюба Н.А., ас. Степанова В.С., ас. Дубина А.А.
  • “Джерело здоров’я”. Наукові керівники: доц. Біленька І.Р., ст. викл. Лазаренко Н.А., ас. Нападовська М.С. Сторінка в Instagram (посилання).
  • “Проектний та технологічний інжиніринг ресторанних підприємств з AutoCAD”. Наукові керівники: проф. Тележенко Л.М., доц. Атанасова В.В., доц. Колесніченко С.Л.
  • “Нетрадиційна сировина у виробах та стравах сучасних закладів ресторанного господарства”. Наукові керівники: доц. Калугіна І.М., доц. Салавеліс А.Д., доц. Бурдо А.К.

№327-01 від 06.10.2021 р. “Про склад наукових студентських гуртків”


 

Сертифікати здобувачів вищої освіти та їх наукових керівників:

2023

 

 


2022

Сертифікат_Туісов_Андрій_НАССР_Prometheus

Dubyna Alina (1)

Dzyuba Nadiia (1)

 

 

 

 

 

 

 


 

2021

Студент 4 курсу  Янієв Даніїл Олексійович зайняв 3 місце на міжнародному конкурсі “Black Sea Science 2021″ під  науковим керівництвом доц. Дідуха  Г.В.

Студентка 2 курсу  Вікторія Крістєва зайняла  1 місце на  “ Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт “Інноваційні ресторанні технології ” з роботою на тему ” Розробка технології  аерованих мусів ”  під науковим керівництвом доц. Дзюби  Н.А.

Білик Валерія приймала  участь у 3 Всеукраїнському  студентському  конкурсі стартапів з темою темою ” Їжа майбутнього ” і серед 100 учасників увійшла в десятку кращих проектів. Науковий керівник доц.Салавеліс А.Д.

GD BSS2021V BSS 2021Крістєва 20212021 девочка

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2019

2019_Колесниченко BSS