Для онлайн-консультацій з викладачами відповідних дисциплін у поточному семестрі студентам та аспірантам необхідно зв’язатися з викладачами за наведеними контактними даними
ПІП викладачів кафедри ТРіОХ | Освітній компонент | Дані для дистанційного зв’язку | Години консультацій |
Тележенко Любов Миколаївна, зав. каф., проф.
|
Методологія наукових досліджень Нутріціологія Новітні технології харчових продуктів |
е-mаil: telegenko@ukr.net
Вайбер 067-796-21-13 ZOOM ідентифікатор конференції: 820 7343 3808 Пароль: 2021 |
Пн. 14.00-16.00 Пт 14.00-16.00 |
Салавеліс Алла Дмитрівна, доцент
|
Технологія продуктів дієтичного та санаторно-курортного харчування Стандартизація метрологія та сертифікація Інноваційні технології галузі |
е-mаil: onapta@ukr.net
Вайбер : 097-222-75-37 ZOOM ідентифікатор конференції: 864 5542 1195 Пароль: 2021 |
Вт.10.00-11.00 Чт.10.00-11.00 |
Калугіна Ірина Михайлівна, доцент
|
Експертиза харчової продукції у ЗРГ Етнічні кухні Проектування підприємств галузі з основами САПР |
е-mаil: ik101273@gmail.com
Вайбер: 067-77-11-700 ZOOM ідентифікатор конференції: 902 565 3661 Пароль: 763207 |
Пн. 13.00-15.00 Чт. 11.30-13.00 |
Біленька Ірина Ремівна, доцент
|
Технологія функціональних харчових продуктів Методика викладання у закладах вищої освіти |
е-mаil: foodprofi.onaft@gmail.com
Вайбер 067-486-44-03 ZOOM ідентифікатор конференції: 678 890 3120 Пароль: 194888 |
Вт. 13.00-14.20 Чт. 13.00-14.20 |
Колесніченко Світлана Леонтіївна, доцент
|
Науково-дослідна робота студентів Технологія продукції ресторанного господарства |
е-mаil: svetlanalk@ukr.net
Вайбер 066-783-53-83 ZOOM ідентифікатор конференції: 827 5515 5289 Пароль: 4fh70y |
Ср.14.30-16.00 Сб.8.30-10.00 |
Бурдо Алла Костянтинівна, доцент
|
Організація виробництва в ЗРГ з КР Теоретичні основи харчових технології |
е-mаil: alenushka.new@gmail.com
Вайбер 096-365-61-48 ZOOM ідентифікатор конференції: 762 9023 2150 Пароль: g1iQ65 |
Вт 9.30-11.00 Чт 9.30-11.00 |
Козонова Юлія Олександ-рівна, доцент
|
Науково-дослідна робота студентів Проектування підприємств галузі з основами САПР Технологія продукції ресторанного господарства |
е-mаil: kozonova5@gmail.com
Вайбер:063-234-20-49 ZOOM ідентифікатор конференції: 459 590 7658 Пароль: 405071 |
Чт 13.00-15.00 Пт 11.00-14.00 |
Атанасова Віта Вікторівна, доцент
|
Технологія оздоровчих продуктів для дитячого та геродієтичного харчування Технологія продуктів дієтичного та санаторно-курортного харчування Культура харчування |
vitaatanasova@gmail.com
Вайбер :067-987-98-89 ZOOM ідентифікатор конференції: 9958237132 Пароль: 6UpBBF |
Чт 10.00-12.00 Пт 12.00-14.00 |
Дзюба Надія Анатоліївна, доцент | Основи наукових досліджень | е-mаil: dzyubanadya282@gmail.com
Вайбер:096-686-77-40 ZOOM ідентифікатор конференції: 743 4598 9776 Пароль: 3JGCwt |
Пн.9.00-11.00 |
Кашкано Мар’яна Анатоліївна, доцент | Контроль якості, безпека та екологія в галузі (НАССР) | marykash@ukr.net Вайбер :0971410597 ZOOM ідентифікатор конференції: 79487606579 Пароль: Vce0r8 |
Вт. 14.00-16.00 Чт. 14.00-16.00 |