Графік консультацій

Для онлайн-консультацій з викладачами відповідних дисциплін у поточному семестрі студентам та аспірантам необхідно зв’язатися з викладачами за наведеними контактними даними

ПІП викладачів кафедри ТРіОХ Освітній компонент Дані для дистанційного зв’язку Години консультацій
Тележенко Любов Миколаївна, зав. каф., проф.

 

Методологія наукових досліджень
Нутріціологія
Новітні технології харчових продуктів
е-mаil:  telegenko@ukr.net

Вайбер  067-796-21-13

ZOOM ідентифікатор конференції: 820 7343 3808 Пароль:  2021

Пн. 14.00-16.00 Пт 14.00-16.00
Салавеліс  Алла Дмитрівна, доцент

 

Технологія продуктів дієтичного та санаторно-курортного харчування
Стандартизація метрологія та сертифікація Інноваційні технології галузі
е-mаil:  onapta@ukr.net

Вайбер : 097-222-75-37

ZOOM ідентифікатор конференції: 864 5542 1195 Пароль: 2021

Вт.10.00-11.00 Чт.10.00-11.00
Калугіна  Ірина Михайлівна, доцент

 

Експертиза харчової продукції у ЗРГ
Етнічні кухні
Проектування підприємств галузі з основами САПР
е-mаil:  ik101273@gmail.com

Вайбер: 067-77-11-700

ZOOM ідентифікатор конференції: 902 565 3661 Пароль: 763207

Пн. 13.00-15.00 Чт. 11.30-13.00
Біленька Ірина  Ремівна, доцент

 

Технологія функціональних харчових продуктів
Методика викладання у закладах вищої освіти
е-mаil:  foodprofi.onaft@gmail.com

Вайбер  067-486-44-03

ZOOM ідентифікатор конференції: 678 890 3120 Пароль: 194888

Вт. 13.00-14.20 Чт. 13.00-14.20
Колесніченко Світлана Леонтіївна, доцент

 

Науково-дослідна робота студентів
Технологія продукції ресторанного господарства
е-mаil:  svetlanalk@ukr.net

Вайбер  066-783-53-83

ZOOM ідентифікатор конференції: 827 5515 5289 Пароль: 4fh70y

Ср.14.30-16.00 Сб.8.30-10.00
Бурдо Алла Костянтинівна, доцент

 

Організація виробництва в ЗРГ з КР
Теоретичні основи харчових технології
е-mаil:  alenushka.new@gmail.com

Вайбер  096-365-61-48

ZOOM ідентифікатор конференції: 762 9023 2150 Пароль: g1iQ65    

Вт 9.30-11.00 Чт 9.30-11.00
Козонова Юлія Олександ-рівна, доцент

 

Науково-дослідна робота студентів
Проектування підприємств галузі з основами САПР
Технологія продукції ресторанного господарства
е-mаil:  kozonova5@gmail.com

Вайбер:063-234-20-49

ZOOM ідентифікатор конференції: 459 590 7658 Пароль: 405071

Чт 13.00-15.00 Пт 11.00-14.00
Атанасова Віта Вікторівна, доцент

 

Технологія оздоровчих  продуктів для дитячого та геродієтичного харчування
Технологія продуктів дієтичного та санаторно-курортного харчування
Культура харчування
vitaatanasova@gmail.com

Вайбер :067-987-98-89

ZOOM ідентифікатор конференції: 9958237132 Пароль: 6UpBBF

Чт 10.00-12.00 Пт 12.00-14.00
Дзюба  Надія Анатоліївна, доцент Основи наукових досліджень е-mаil:  dzyubanadya282@gmail.com

Вайбер:096-686-77-40

ZOOM ідентифікатор конференції: 743 4598 9776 Пароль: 3JGCwt  

Пн.9.00-11.00
Кашкано Мар’яна Анатоліївна, доцент Контроль якості, безпека та екологія в галузі (НАССР) marykash@ukr.net
Вайбер :0971410597
ZOOM ідентифікатор конференції: 79487606579 Пароль: Vce0r8
Вт. 14.00-16.00 Чт. 14.00-16.00