Кращі випускники Пихтєєв Олександр Сергійович, Шеф-кухар ресторану «Пивной Сад» (м.Одеса) Галахін Владислав, Шеф-кухар ресторану «Nonna Letizia», (м. Одеса) Янчик Юлія Володимирівна, Шеф-кондитер ФОП «Савельєва», (м.Одеса) Кузнєцов Дмитро Костянтинович, Бенд-шеф компанії «Мегабренд» (ресторанні заклади: «Бар-устриці», «Skoch and Soda», «Don Antonio», «Metel», «Sam dim sam», «Вьєтнам»), (м.Одеса) Хоменко Катерина Василівна, Менеджер ресторану «Slow Piggy», (м.Одеса) Гусєв Олександр Андрійович, Шеф-кухар ресторану французької кухні «Grand Prix» (м.Одеса) Бондар Іван, Шеф-кухар «Trident Seafoods»; «Silversea Cruises» Кожухарь Євген Георгійович, Керівник виробництва, ТОП менеджер мережі «Піцерія Мamamia» (м. Одеса) Ковальова Катерина Олександрівна, Шеф-кухар ресторану авторської італійської кухні «Piccolo»Су-шеф у «Boffo gallery bar»;Шеф-кухар кафе «Гречка»;Кухар «Ресторан Александровский»(м.Одеса) Сирота Костянтин, Шеф-кухар ресторану «KADORR Restaurant», «The Roastery» (м.Одеса)Працював:Шеф-кухар ресторану «Le Grill»Нead Chef в компанії «LOU LOU»;Exercutive Sous Chef в компанії «Bernardazzi restaurant» Шумилов Олександр, Керуючий ресторанно-готельним комплексом «Одеский уголок», Філіппіни, м. Бохол Коханівська Олена Олегівна, Завідувач виробництвом їдальні ПП «Олімпія – сервіс» (м.Одеса) Вельвер Лілія Василівна, Завідувач кафе ТОВ «ФОЗЗІ-ФУД» (м.Одеса)