Методичні матеріали

Увага! Методичні вказівки та інші методичні розробки кафедри технології ресторанного і оздоровчого харчування наявні також на сайті Науково-технічної бібліотеки ОНТУ: https://elc.library.ontu.edu.ua/library-w/DocumentSearchForm. Після авторизації Вам стануть доступними повні тексти методичних вказівок в форматі .pdf для роботи в онлайні. 

Для підготовки бакалаврів:

Експертиза харчової продукції у закладах ресторанного господарства

Етнічні кухні

Загальні технології харчових виробництв

Контроль якості, управління безпечністю та екологія в ресторанному господарстві 

Культура харчування

Методи контролю якості продукції в галузі

Науково-дослідна робота

Науково-практичні основи виробництва харчової продукції оздоровчої дії

Організація виробництва в закладах ресторанного господарства з КР

Основи автоматизованого проектування

Основи виробництва харчових продуктів оздоровчої дії

Основи моделювання полікомпонентних продуктів спеціального призначення

Основи наукових досліджень

Проектування підприємств галузі з КП

Промисловий інжиніринг

Стандартизація, метрологія, сертифікація

Теоретичні основи харчових технологій

Технологія продуктів дієтичного харчування

Технологія продукції ресторанного господарства

Технологія оздоровчих продуктів для дитячого та геродієтиного харчування

Технологія продуктів для дієтичного та санаторно-курортного харчування

Технологія продуктів ресторанного і оздоровчого харчування

Технологія функціональних харчових продуктів з КР

Технологія харчування та ресторанного сервісу (Блок “Технології харчових продуктів(ТХВ)”)

Для підготовки магістрів:

Інноваційні технології галузі з КП

Інноваційні технології продуктів оздоровчого харчування з КП

Методика викладання у закладах вищої освіти

Методологія та організація наукових досліджень

Наукове моделювання раціонів здорового харчування

Нутриціологія

Основи лікувально-дієтичного та профілактичного харчування

Спортивне та превентивне харчування

Технологічний інжиніринг закладів ресторанного господарства

Технологія біологічно активних речовин

Управління якістю продукції та послуг у закладах ресторанного господарства (ЗРГ) рекреаційного комплексу

Фітнес-харчування та рекреація

Для докторів філософії:

Наукові основи розроблення і удосконалення технологій харчових продуктів

Наукові основи застосування низькотемпературного оброблення у виробництві напівфабрикатів для ЗРГ

Новітні технології харчових продуктів

Організація здорового та дієтичного харчування

Система НАССР для закладів ресторанного господарства