Увага! Методичні вказівки та інші методичні розробки кафедри технології ресторанного і оздоровчого харчування наявні також на сайті Науково-технічної бібліотеки ОНТУ: https://elc.library.ontu.edu.ua/library-w/DocumentSearchForm. Після авторизації Вам стануть доступними повні тексти методичних вказівок в форматі .pdf для роботи в онлайні.
Для підготовки бакалаврів:
Експертиза харчової продукції у закладах ресторанного господарства
Загальні технології харчових виробництв
Контроль якості, управління безпечністю та екологія в ресторанному господарстві
Методи контролю якості продукції в галузі
Науково-практичні основи виробництва харчової продукції оздоровчої дії
Організація виробництва в закладах ресторанного господарства з КР
Основи автоматизованого проектування
Основи виробництва харчових продуктів оздоровчої дії
Основи моделювання полікомпонентних продуктів спеціального призначення
Проектування підприємств галузі з КП
Стандартизація, метрологія, сертифікація
Теоретичні основи харчових технологій
Технологія продуктів дієтичного харчування
Технологія продукції ресторанного господарства
Технологія оздоровчих продуктів для дитячого та геродієтиного харчування
Технологія продуктів для дієтичного та санаторно-курортного харчування
Технологія продуктів ресторанного і оздоровчого харчування
Технологія функціональних харчових продуктів з КР
Технологія харчування та ресторанного сервісу (Блок “Технології харчових продуктів(ТХВ)”)
Для підготовки магістрів:
Інноваційні технології галузі з КП
Інноваційні технології продуктів оздоровчого харчування з КП
Методика викладання у закладах вищої освіти
Методологія та організація наукових досліджень
Наукове моделювання раціонів здорового харчування
Основи лікувально-дієтичного та профілактичного харчування
Спортивне та превентивне харчування
Технологічний інжиніринг закладів ресторанного господарства
Технологія біологічно активних речовин
Фітнес-харчування та рекреація
Для докторів філософії:
Наукові основи розроблення і удосконалення технологій харчових продуктів
Наукові основи застосування низькотемпературного оброблення у виробництві напівфабрикатів для ЗРГ
Новітні технології харчових продуктів