Тематика наукових досліджень:
- наукові основи вдосконалення технології продуктів оздоровчого харчування з рослинної сировини і гідробіонтів;
- наукові розробки технології виробництва кулінарних виробів з поліфункціональними добавками і геродіетічного спрямування;
- закономірності структурування складних кулінарних страв, напоїв і харчових продуктів як гетерогенних систем з високим вмістом біологічно активних речовин;
- розробка рекомендацій по системі дегустаційної оцінки зразків круп’яних продуктів;
- розробка 14-денного меню для харчування дітей, які перебувають на оздоровленні та відпочинку в літній і зимовий період часу;
- розробка технологій виробів і страв оздоровчого, лікувального, профілактичного та функціонального призначення;
- розробка технологій страв функціонального призначення з добавками з морських водоростей;
- розробка технології функціональної продукції профілактичного призначення з рослинної сировини;
- оцінка якості води;
- вдосконалення процесів екстракції рослинної сировини;
- розробка технології молочних і кисломолочних продуктів функціональним призначення;
- розробка технологій страв функціонального призначення з пінною структурою;
- розморожування багатокомпонентних харчових систем; природні стабілізатори консистенції пюреобразних харчових продуктів;
- розробка десперсійно-стійких багатокомпонентних систем;
- розробка технологій десертів з низьким глікемічним індексом.