Дисертації

Тележенко Любов Миколаївна:  Кандидат технічних наук з 1980 року, тема дисертації: «Інтенсифікація процесу заморожування рідких та пастоподібних напівфабрикатів у крупній консервній тарі». Доктор технічних наук з 2005 року, тема дисертації: «Наукoві основи збереження біологічно активних речовин в технологіях переробки фруктів i овочів»

Салавеліс Алла Дмитрівна: спеціальність 05.18.01 «Технологія хлібопекарних, кондитерських, макаронних виробництв та харчо концентратів». Захистила кандидатську дисертацію на тему: «Разработка технологий диетического желейного мармелада с использованием пищевых волокон и белкового обогатителя».

Біленька Ірина Ремівна: спеціальністю 05.18.13 “Технологія консервованих та охолоджених харчових продуктів”. У 1994 р. захистила кандидатську дисертацію за  на тему: «Розробка технології консервованих харчових продуктів із сої» (науковий керівник: д.т.н., проф. Флауменбаум Б.Л., науковий консультант: д.б.н., проф. Левицький А.П.).

Колесніченко Світлана Леонтіївна: спеціальність: 05.18.02- технологія зернових, бобових, круп’яних продуктів і комбікормів; 03.00.23 – біотехнологія.  Захистила кандидатську дисертацю на тему :«Повышение эффективности использования вторичных продуктов крупозаводов» (науковий керівник: д.т.н., проф.  Капрельянц Л.В.)

Калугіна Ірина Михайлывна:  спеціальність “Технологія хлібопекарських продуктів та харчоконцентратів”. У 1998 році захистила кандидатську дисертацію на тему: «Розробка технології виробництва цукерок з використанням продуктів переробки амаранту».

Бурдо Алла Костянтинівна: спеціальністю 0518.13 «Технологія консервованих продуктів». У 2000 році захистила кандидатську дисертацію на тему: «Розробка технології стабілізованого бурякового кріоконцентрату» (науковий керівник: д.т.н., проф. Тележенко Л.М.).

Козонова Юлія Олександрівна: спеціальність «Технологія консервованої продукції». У 2007 р. захистила кандидатську дисертацію на тему: «Розробка технології висококалорійних соковмісних напоїв з використанням зерна злакових та бобових культур» (науковий керівник: д.т.н., проф.Тележенко Л.М.)

Дідух Геннадій Васильович: спеціальність 05.18.04 “Технологія м`ясних, молочних та рибних продуктів”. У 2007 році захистив кандидатську дисертацію на тему: “Розробка технології молочних питних напоїв геродієтичного призначення з подовженним терміном зберігання”.

Дзюба Надія Анатоліївна: спеціальність «Біотехнологія». У 2009 році захистила кандидатську дисертацію на тему: «Технологія БАД, які містять інгібітори амілолітичних ферментів» (науковий керівник: д.т.н., проф. Крусір Г.В.).

Атанасова Віта Вікторівна: спеціальність 05.18.16 “Технологія харчової продукції”. У 2012 р. захистила кандидатську дисертацію на тему: “Розробка технології кулінарної продукції на основі пюреподібних мас із зерен сочевиці”.

Жмудь Альона Вікторівна: спеціальність 05.18.16 “Технологія харчової продукції”. У 2012 р. захистила кандидатську дисертацію на тему: “Розробка технології соусів-дресингів “.

Лазаренко Наталя Анатоліївна: спеціальність 05.18.13 “Технологія консервованих і охолоджених харчових продуктів”. У 2013 р. захистила кандидатську дисертацію на тему: «Розробка технології ферментованих продуктів на основі топінамбура» (наук. керівник: к.т.н., доц. Біленька  І.Р.).

Кашкано Мар’яна Анатоліївна: спеціальність 05.18.16 “Технологія харчової продукції”. У  2014 році захистила кандидатську дисертацію на тему: «Удосконалення технологій виробництва страв та кулінарних виробів на зерновій основі»  (науковий керівник: д.т.н., професор Тележенко Л.М.).

Степанова Вікторія Сергіївна: спеціальність 05.18.16 “Технологія харчової продукції”. У 2018 р. кандидатську дисертацію на тему: “Розробка технологій напоїв та соусної продукції на основі горіхоплідної та насіннєвої сировини” (науковий керівник: д.т.н., професор Д’яконова А.К.).

Голінська Яна Андріївна: спеціальність 05.18.16 “Технологія харчової продукції”. Захистила у 2019 р. кандидатську дисертацію на тему: «Розробка технології овочевих десертів на основі білих коренів» (науковий керівник: к.т.н., доцент Біленька І.Р.).