Дзюба Надія Анатоліївна

Дзюба Н.А.

Кандидат технічних наук, доцент

Посада. Доцент кафедри Технології ресторанного і оздоровчого харчування. В жовтні 2017 року отримала вчене звання доцента кафедри Технології ресторанного і оздоровчого харчування.

З 16 квітня 2020 року займає посаду заступника декана з навчальної роботи факультету Інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу.

З жовтня 2019 року є експертом Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти.

Освіта. Закінчила в 2006 р. Одеську національну академію харчових виробництв за спеціальністю «Технологія зберігання, консервування та переробки молока» та здобула кваліфікацію «Магістра» (диплом з відзнакою).

З 2006 по 2009 рік Дзюба Н.А. навчалась в аспірантурі Одеської національної академії харчових технологій за спеціальністю «Біотехнологія», тема дисертації: «Технологія БАД, які містять інгібітори амілолітичних ферментів» (науковий керівник д.т.н., проф. Крусір Г.В.).

В 2012 р. закінчила Одеську національну академію харчових виробництв та здобула вищу освіту за спеціальністю «Технології харчування» та здобула кваліфікацію «Магістра» (диплом з відзнакою).

З 2020 р. є здобувачем вищої освіти за ступенем «Магістр» за освітньою програмою 241 «Готельно-ресторанна справа» (ОНАХТ), а з 2021 р. є здобувачем вищої освіти за ступенем «Магістр» за  спеціальністю «Менеджмент», освітньої програми «Управління закладами освіти» (НУК ім. адмірала Макарова).

Членство в асоціаціях. З червня 2019 року є членом Центру Україно-Європейського наукового співробітництва. З липня 2019 року є членом Асоціації шеф-кухарів Півдня України. З червня 2020 р. є членом Асоціації індустрії гостинності України.

Підвищення кваліфікайції, стажування.  В жовтні 2013 року отримала посвідчення про закінчення школи педагогічної майстерності ОНАХТ. В 2016 р. пройшла міжнародне стажування у Вищій школі інформатики та мистецтв (м. Лодзь, Польща), а в 2017 р. – Лодзинському технічному університеті (м. Лодзь, Польща). В 2020 р . пройшла стажування в ресторані «Пивной сад» (м. Одеса). В 2020 р. підвищувала кваліфікацію в Інституті післядипломної освіти Національного університету харчових технологій за програмою внутрішнійх аудиторів систем безпечності харчових продуктів зі спеціальності «Менеджмент».

З 2018 р. працює інструктором в ТОВ «Унівіс», де викладає курси «Підвищення кваліфікації судового кухаря», «Харчова санітарія», «Підвищення кваліфікації месмена».

Дисципліни: „Основи наукових досліджень”, „Основи автоматизованого проектування”, „Інноваційні технології галузі”, „Технологія продукції ресторанного господарства”, „Технологічний інжинірінг підприємств галузі”, „Етнічні кухні”, „Конструювання нових харчових продуктів”.

Науково-педагогічна робота. Підготовлено та видано 2 підручники „Основи наукових досліджень”, „Технологічне проектування підприємств ресторанного господарства”, монографія «Здорове харчування: практичні рекомендації». Взяла участь у написанні 3 колективних монографій, дві з яких випущено в країні Евросоюзу.

В період 2010-2012 р. була стипендіатом Кабінету Міністрів України.

У 2016 р. Дзюба Н.А. перемогла у регіональному конкурсі інноваційних проектів, присвяченому Дню науки України у номінації «Кращий інноваційний проект молодих вчених» з науковим проектом «Технологія виробництва групи продуктів, збагачених гідролізатом колагену».

З 2019 р. є рецензентом журналу «Eastern-European Journal of Enterprise Technologies», що входить до міжнародної бази цитування Scopus.

Наукові публікації: Опубліковано 122 наукові праці з них 45 статтей (з них 10 статей у Scopus, 4 статті у Web of science, 30 – в європейських міжнародних журналах, 6 – моностатей, 1 – методична), отримано 33 деклараційних патенти на корисну модель, 2 патенти на винахід, 9 – навчально-методичних праць, 64 тези доповідей (у тому числі зі студентами).

https://scholar.google.com.ua/citations?user=U6yAWxkAAAAJ&hl=uk

http://orcid.org/0000-0001-6609-3965

https://www.scopus.com/authid/detail.uri?authorId=57193135605

https://publons.com/researcher/3617975/nadya-dzyuba/publications/