Кандидат технічних наук, старший викладач
У 2010 р. закінчила ОНАХТ за спеціальністю «Технологія харчових продуктів оздоровчого і профілактичного призначення» (магістр).
У грудні 2013 р. захистила дисертацію на здобуття кандидата технічних наук за спеціальністю 05.18.13 – технологія консервованих і охолоджених харчових продуктів, тема дисертації «Розробка технології ферментованих продуктів на основі топінамбура» (наук. керівник: к.т.н., доц. Біленька І.Р.)
Наукові інтереси: оздоровчі продукти харчування, ферментовані продукти харчування, технології переробки бульб топінамбура.
Дисципліни, які викладаються: Стандартизація, метрологія, сертифікація, Технологія функціональних харчових продуктів, Основи виробництва продукції оздоровчого призначення, Технологія продукції ресторанного господарства, Загальні технології харчових продуктів.