Майстер-клас з приготування десертів

⭐️14 травня відбувся *захопливий майстер-клас* з приготування десертів від *кафедри технології ресторанного і оздоровчого харчування!*

🎉Шановні друзі, ми раді розповісти Вам про наш неймовірний майстер-клас з 🧁🍓 *приготування десертів!* 🍰 На цьому заході всі учасники змогли зануритися у світ кулінарного мистецтва та навчитися готувати _два вишукані десерти:_ _фондан та меренгу._

🏆Здобувачка 3-го курсу кафедри ТРіОХ Дар’я Страт’єва (керівник – к.т.н., доц. Колесніченко С.Л.), наші досвідчені викладачі на чолі із завідувачем кафедри к.т.н., доц. Дідухом Г.В. та завідувачка лабораторії Поплавська С.О. поділилися зі студентами і викладачами ФКНТІтаІС *професійними секретами,* розказали про тонкощі технології приготування та надали *цінні поради,* які допоможуть всім учасникам заходу відточити свої навички.

⛳️ Цей майстер-клас став чудовою нагодою для *профорієнтації молоді,* де кожен зміг не тільки навчитися готувати смачні десерти, але й дізнатися більше про *сферу #ресторанного_господарства* та можливості, які вона відкриває.

⭐️Якщо ви мрієте про *кар’єру у ресторанному бізнесі,* навчання на #кафедрі_ТРіОХ саме для вас!
✅)Освітня програма *«Технології ресторанного бізнесу та здорового харчування» – це Ваш правильний вибір!*

🎉Приєднуйтесь до нас та відкрийте для себе нові горизонти!

#майстерклас #кафедраТРіОХ #кондитерськеМистецтво #профорієнтація #фондан #меренга #смакота #молодь #рестораннийБізнес

IMG_20240514_223833_922 IMG_20240514_223833_330 IMG_20240514_223833_454 IMG_20240514_223833_871