Увага! Методичні вказівки та інші методичні розробки кафедри технології ресторанного і оздоровчого харчування наявні також на сайті Науково-технічної бібліотеки ОНТУ: https://elc.library.ontu.edu.ua/library-w/DocumentSearchForm. Після авторизації Вам стануть доступними повні тексти методичних вказівок в форматі .pdf для роботи в онлайні.
Для підготовки бакалаврів:
Експертиза харчової продукції у закладах ресторанного господарства
Контроль якості, управління безпечністю та екологія галузі
Методи контролю якості продукції в галузі
Наукове моделювання раціонів здорового харчування
Науково-практичні основи виробництва харчової продукції оздоровчої дії
Організація виробництва в закладах ресторанного господарства з КР
Основи автоматизованого проектування
Основи виробництва харчових продуктів оздоровчої дії
Основи моделювання полікомпонентних продуктів спеціального призначення
Проектування підприємств галузі з КП
Стандартизація, метрологія, сертифікація
Теоретичні основи харчових технологій
Технологія продуктів дієтичного харчування
Технологія продукції ресторанного господарства
Технологія продуктів для дитячого та геродієтичного харчування
Технологія оздоровчих продуктів для спортсменів та спецконтингентів
Технологія продуктів для дієтичного та санаторно-курортного харчування
Технологія продуктів ресторанного і оздоровчого харчування
Технологія функціональних харчових продуктів
Технології харчування та ресторанного сервісу (Блок “Технології харчових продуктів(ТХВ)”)
Для підготовки магістрів:
Інноваційні технології галузі з КП
Інноваційні технології продуктів оздоровчого харчування з КП
Методика викладання у закладах вищої освіти
Методологія та організація наукових досліджень
Основи лікувально-дієтичного та профілактичного харчування
Проектування спеціалізованих підприємств ресторанної галузі
Спортивне та превентивне харчування
Технології продуктів для дитячого харчування
Технологічний інжиніринг закладів ресторанного господарства
Технологія біологічно активних речовин
Управління якістю продукції та послуг у закладах ресторанного господарства (ЗРГ)
Фітнес-харчування та рекреація
Чинники успішного працевлаштування
Для докторів філософії:
Наукові основи розроблення і удосконалення технологій харчових продуктів
Наукові основи застосування низькотемпературного оброблення у виробництві напівфабрикатів для ЗРГ
Новітні технології харчових продуктів