За наказом №338-03 від 25.09.2023 р. Про склад наукових гуртків і клубів здобувачів вищої освіти” на кафедрі технології ресторанного і оздоровчого харчування функціонують наступні наукові гуртки:
- “Здоровим бути модно”. Наукові керівники: доц. Дзюба Н.А., ас. Степанова В.С., ас. Дубина А.А.
- “Джерело здоров’я”. Наукові керівники: доц. Біленька І.Р., ст. викл. Лазаренко Н.А., ас. Нападовська М.С. Сторінка в Instagram (посилання).
- “Проектний та технологічний інжиніринг ресторанних підприємств з AutoCAD”. Наукові керівники: проф. Тележенко Л.М., доц. Атанасова В.В., доц. Колесніченко С.Л.
- “Нетрадиційна сировина у виробах та стравах сучасних закладів ресторанного господарства”. Наукові керівники: доц. Калугіна І.М., доц. Салавеліс А.Д., доц. Бурдо А.К.
№327-01 від 06.10.2021 р. “Про склад наукових студентських гуртків”
Сертифікати здобувачів вищої освіти та їх наукових керівників:
2023
2022
Сертифікат_Туісов_Андрій_НАССР_Prometheus
2021
Студент 4 курсу Янієв Даніїл Олексійович зайняв 3 місце на міжнародному конкурсі “Black Sea Science 2021″ під науковим керівництвом доц. Дідуха Г.В.
Студентка 2 курсу Вікторія Крістєва зайняла 1 місце на “ Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт “Інноваційні ресторанні технології ” з роботою на тему ” Розробка технології аерованих мусів ” під науковим керівництвом доц. Дзюби Н.А.
Білик Валерія приймала участь у 3 Всеукраїнському студентському конкурсі стартапів з темою темою ” Їжа майбутнього ” і серед 100 учасників увійшла в десятку кращих проектів. Науковий керівник доц.Салавеліс А.Д.