Засідання кафедри ТРіОХ №1 від 29.07.2022

29 липня 2022 р. об 11:00

відбудеться ОН-ЛАЙН засідання кафедри

технології ресторанного і оздоровчого харчування

 

П ОР Я Д О К   Д Е Н Н И Й

 

  1. Щодо кадрового забезпечення та затвердження розподілу навчальної роботи кафедри ТРіОХ на 2022-23 н.р.

Доповідач: Тележенко Л.М., Бурдо А.К.

  1. Про підготовку до виробничої та дослідницької практики здобувачів освіти рівня “Магістр”

Доповідачі: Лазаренко Н.А., Колесніченко С.Л.

  1. Про рекомендацію до друку методичних вказівок

   Доповідач: Бурдо А.К., Кашкано М.А.

  1. Про зміст робочої програми з дисципліни «Теоретичні основи харчових технологій» зі спеціальності 181 «Харчові технології», галузь знань 18 «Виробництво і технології», освітня програма «Технології ресторанного бізнесу», ступінь вищої освіти бакалавр

Доповідач: Бурдо А.К.

  1. Про зміст робочої програми з дисципліни «Теоретичні основи харчових технологій» зі спеціальності 181 «Харчові технології», галузь знань 18 «Виробництво і технології», освітня програма «Ресторанні технології здорового харчування», ступінь вищої освіти бакалавр

Доповідач: Бурдо А.К.

  1. Про зміст робочої програми дисципліни «Організація виробництва в закладах ресторанного господарства з КР» зі спеціальності 181 «Харчові технології», галузь знань 18 «Виробництво і технології», освітня програма «Технології ресторанного бізнесу», ступінь вищої освіти бакалавр

Доповідач: Бурдо А.К.

  1. Про зміст робочої програми дисципліни ТХВ («Технологія продуктів ресторанного та оздоровчого харчування») зі спеціальності 181 «Харчові технології», галузь знань 18 «Виробництво і технології»

Доповідачі: Бурдо А.К., Кашкано М.А.

  1. Про зміст конспекту лекцій дисципліни ТХВ («Технологія продуктів ресторанного і оздоровчого харчування») зі спеціальності 181 «Харчові технології», галузь знань 18 «Виробництво і технології»

Доповідачі: Бурдо А.К., Кашкано М.А.

  1. Щодо початку дистанційного модуля

Доповідачі: Тележенко Л.М., Дідух Г.В.

  1. Щодо звіту з функціонування гуртка «Джерело здоров’я» за період 2021-2022 н.р.

Доповідачі: Біленька І.Р., Лазаренко Н.А., Нападовська М.С.

  1. Щодо зміни старшого куратора кафедри ТРіОХ

Доповідачі: Дідух Г.В., Степанова В.С.

  1. Різне.

 

До уваги доповідачів! Доповіді подаються у електронному вигляді.

Секретар кафедри:  Марина НАПАДОВСЬКА