28 вересня 2023 року відбувся круглий стіл
“Розробка національної програми з розвитку виробництва харчових продуктів спеціального призначення» в рамках Міжнародної науково-практична конференції «Технології харчових продуктів і комбікормів 2023».
проведення круглого столу в онлайн форматі
Модератори круглого столу – Любов ТЕЛЕЖЕНКО, д.т.н., завідувачка кафедри Технології ресторанного і оздоровчого харчування, Віта Атанасова, к.т.н., доцент кафедри Технології ресторанного і оздоровчого харчування

1. Основні світові тренди виробництва продукції спеціального призначення
2. Розвиток сегменту безглютенової продукції вітчизняного виробництва
3. Аналіз факторів на непереносимість лактози
4. Проблемні питання фортифікації продуктів дитячого харчування

1. Тележенко Любов Миколаївна – д.т.н., професор, завідувач кафедри Технології ресторанного і оздоровчого харчування Одеського національного технологічного університету, Атанасова Віта Вікторівна, к.т.н., доцент кафедри Кафедра Технології ресторанного і оздоровчого харчування ОНТУ
2. Швець Олег Віталійович – к.мед.н., професор, лікар –гастроентеролог, дієтолог, Президент асоціації дієтологів України.
3. Подорога Валентин Ігорович – регіональний директор ТОВ «ОПЕРКОМ».
4. Галух Богдан Іванович – к.т.н., доцент кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів, Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького.
5. Переверзєв Дмитро Вікторович – шеф-кухар кейтерингової компанії «Сonvivo» (Франція), експерт з організації харчування в дитячих закладах, лікарнях та пансіонатах).
6. Кашкано Мар′яна Анатоліївна – к.т.н., доцент, кафедри Технології ресторанного і оздоровчого харчування Одеського національного технологічного університету
7. Коханівська Олена Олегівна – завідувач виробництва ПП “Раціон – Груп”