Рубрика “Здобувачі в науці”

28 березня 2024 року здобувачка вищої освіти 2 курсу кафедри ТРіОХ Анастасія Пахомова взяла участь у конференції здобувачів вищої освіти ОНТУ, секція “Харчової хімії, експертизи та біотехнологій”.

Здобувачка вищої освіти представила актуальну доповідь на тему “Пребіотичні продукти України рослинного походження” (керівники: Єгорова А.В., Кашкано М.А.).

В рамках освітньої програми кафедри “Технології ресторанного бізнесу та здорового харчування”* наукова робота триває з метою розробки та впровадження нових технологічних рішень у виробництві харчових продуктів для здорового харчування.

В конференції взяли участь понад 70 учасників.
Наукові здобутки здобувачів вищої освіти ОНТУ сприяють розвитку харчової промисловості України та покращенню якості життя населення.

#технології_ресторанного_бізнесу #здорове_харчування #пребіотики

photo_2024-04-09_23-23-26 photo_2024-04-09_23-23-30 photo_2024-04-09_23-23-28