Бакалаври
Проєкт ОПП “Технології ресторанного та оздоровчого харчування” 2025
Для забезпечення відкритого розгляду та врахування думки всіх заінтересованих сторін на громадське обговорення було винесено ПРОЄКТ_ОПП_Технології ресторанного та оздоровчого харчування редакції 2025 року. Просимо до 26 березня 2025 року ознайомитись із проєктом ОПП і надати відгуки та/або рецензії.
Каталог вибіркових ОК (проект), 2025
Пропозиції стосовно змін до ОПП у редакції 2025 року та/або рецензії надсилати на електронну пошту: trioh.ontu@gmail.com
Магістри
Проект ОПП “Інноваційні технології ресторанного та оздоровчого харчування” 2025 р.
Для забезпечення відкритого розгляду та врахування думки всіх заінтересованих сторін на громадське обговорення було винесено ПРОЄКТ_ОПП_Інноваційні технології ресторанного та оздоровчого харчування (магістри) редакції 2025 року. Просимо до 26 березня 2025 року ознайомитись із проєктом ОПП та надати відгуки та/або рецензії.
Каталог вибіркових ОК (проект), 2025
Пропозиції стосовно змін до ОПП у редакції 2025 року та/або рецензії надсилати на електронну пошту: trioh.ontu@gmail.com