Цього року здобувачі нашої кафедри отримали найвищі призові місця у першому турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Харчові технології».
І місце: Білик Карина, магістр (керівник: доцент Атанасова В.В.)
ІІ місце: Пахомова Анастасія, бакалавр (керівник: доцент Кашкано М.А.)
Це блискучий результат, що підтверджує високий рівень підготовки та наукового потенціалу.
Щиро вітаємо Карину та Анастасію з цими видатними досягненнями! Наполегливість, праця та інтерес наших здобувачів до науки – справжній приклад для наслідування.
Дякуємо керівникам за підтримку та натхнення!
Бажаємо успіхів у наступних етапах та наукових досягненнях!
Результати Конкурсу затверджено Наказом ОНТУ від 24.10.2025р. № 254-01.
