Black Sea Science 2024!

Наприкінці березня в ОНТУ відбувся Другий етап Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт «Black Sea Science 2024», який щорічно проводиться під егідою Black Sea Universities Network та ISEKI-Food Association.

Кафедра технології ресторанного і оздоровчого харчування була представлена членом журі за напрямком «Харчова наука і технології», доцентом Мар’яною КАШКАНО.
Науковий конкурс студентських робіт за напрямом “Харчова Наука і Технології” відіграє важливу роль у сприянні розвитку новаторських ідей та досліджень у галузі харчових продуктів та технологій.

За результатом другого етапу слід відзначити високий рівень креативності та наукової обґрунтованості представлених робіт. Кожен проект проявив унікальний підхід до вирішення актуальних проблем сучасної харчової промисловості.
Дослідження, які були представлені, матимуть значний вплив на подальший розвиток галузі.
До складу журі конкурсу 2024 року увійшли 144 спеціалісти-науковці, з них 92 з 23 зарубіжних країн: США, Німеччина, Швейцарія, Італія, Великобританія, Греція, Китай, Туреччина, Литва, Латвія, Словаччина, Естонія, Хорватія, Польща, Грузія, Румунія, Болгарія, Молдова та ін.
На перший етап конкурсу було подано 362 роботи з українських та закордонних закладів, у тому числі з університетів таких країн як: Литва, Сербія, Польща, Румунія, Грузія, Болгарія, Молдова, Узбекистан.
Бажаємо всім учасникам подальших наукових успіхів та досягнень!
#Black_Sea_Scince #ОНТУ #технології_ресторанного_і_оздоровчого_харчування #кафедра_ТРіОХ

photo_2024-04-05_00-13-35 photo_2024-04-05_00-13-38 photo_2024-04-05_00-13-34 photo_2024-04-05_00-13-28 photo_2024-04-05_00-13-37 photo_2024-04-05_00-13-33 photo_2024-04-05_00-13-39