29 липня 2022 р. об 11:00
відбудеться ОН-ЛАЙН засідання кафедри
технології ресторанного і оздоровчого харчування
П ОР Я Д О К Д Е Н Н И Й
- Щодо кадрового забезпечення та затвердження розподілу навчальної роботи кафедри ТРіОХ на 2022-23 н.р.
Доповідач: Тележенко Л.М., Бурдо А.К.
- Про підготовку до виробничої та дослідницької практики здобувачів освіти рівня “Магістр”
Доповідачі: Лазаренко Н.А., Колесніченко С.Л.
- Про рекомендацію до друку методичних вказівок
Доповідач: Бурдо А.К., Кашкано М.А.
- Про зміст робочої програми з дисципліни «Теоретичні основи харчових технологій» зі спеціальності 181 «Харчові технології», галузь знань 18 «Виробництво і технології», освітня програма «Технології ресторанного бізнесу», ступінь вищої освіти бакалавр
Доповідач: Бурдо А.К.
- Про зміст робочої програми з дисципліни «Теоретичні основи харчових технологій» зі спеціальності 181 «Харчові технології», галузь знань 18 «Виробництво і технології», освітня програма «Ресторанні технології здорового харчування», ступінь вищої освіти бакалавр
Доповідач: Бурдо А.К.
- Про зміст робочої програми дисципліни «Організація виробництва в закладах ресторанного господарства з КР» зі спеціальності 181 «Харчові технології», галузь знань 18 «Виробництво і технології», освітня програма «Технології ресторанного бізнесу», ступінь вищої освіти бакалавр
Доповідач: Бурдо А.К.
- Про зміст робочої програми дисципліни ТХВ («Технологія продуктів ресторанного та оздоровчого харчування») зі спеціальності 181 «Харчові технології», галузь знань 18 «Виробництво і технології»
Доповідачі: Бурдо А.К., Кашкано М.А.
- Про зміст конспекту лекцій дисципліни ТХВ («Технологія продуктів ресторанного і оздоровчого харчування») зі спеціальності 181 «Харчові технології», галузь знань 18 «Виробництво і технології»
Доповідачі: Бурдо А.К., Кашкано М.А.
- Щодо початку дистанційного модуля
Доповідачі: Тележенко Л.М., Дідух Г.В.
- Щодо звіту з функціонування гуртка «Джерело здоров’я» за період 2021-2022 н.р.
Доповідачі: Біленька І.Р., Лазаренко Н.А., Нападовська М.С.
- Щодо зміни старшого куратора кафедри ТРіОХ
Доповідачі: Дідух Г.В., Степанова В.С.
- Різне.
До уваги доповідачів! Доповіді подаються у електронному вигляді.
Секретар кафедри: Марина НАПАДОВСЬКА