29 вересня 2022 р. об 11:00
відбудеться ОН-ЛАЙН засідання кафедри
технології ресторанного і оздоровчого харчування
П ОР Я Д О К Д Е Н Н И Й
.
1. Щодо змісту робочої програми вибіркової дисципліни «Превенттивне та спортивне харчування»
Доповідач: Атанасова В.В.
2. Щодо затвердження РП з виробничої та дослідницької практики ОПП ” Індустрія здорового харчування”
Доповідач: Лазаренко Н.А.
3. Про результати першого етапу вступної кампанії 2022 р.
Доповідачі: Кашкано М.А., Нападовська М.С.
4. Різне.
До уваги доповідачів! Доповіді подаються у електронному вигляді.
Секретар кафедри: Марина НАПАДОВСЬКА