Засідання кафедри ТРіОХ №3 від 29.09.2022

29 вересня 2022 р. об 11:00

відбудеться ОН-ЛАЙН засідання кафедри

технології ресторанного і оздоровчого харчування

 

П ОР Я Д О К   Д Е Н Н И Й

.

1.      Щодо змісту робочої програми вибіркової дисципліни «Превенттивне та спортивне харчування»

Доповідач: Атанасова В.В.

2.      Щодо затвердження РП з виробничої та дослідницької практики ОПП ” Індустрія здорового харчування”

Доповідач: Лазаренко Н.А.

3.      Про результати першого етапу вступної кампанії 2022 р.

Доповідачі: Кашкано М.А., Нападовська М.С.

 

4.      Різне.

 

 

 

До уваги доповідачів! Доповіді подаються у електронному вигляді.

 

 

Секретар кафедри: Марина НАПАДОВСЬКА