Відкриті лекції стейкхолдерів, випускників та представників підприємств

1. 23.10.2024 р., лекція стейкхолдера ОП  «Технології ресторанного бізнесу та здорового харчування»  Окіпної Світлани Вікторівни,  адміністратора ресторану італійської кухні «Казка», провідного фахівеця у секторі підготовки наукових кадрів ННЦ «Інститут виноградарства і виноробства ім. В. Є. Таїрова» НААН України на тему: “Особливості та впровадження італійської кухні у сучасний ресторан”.
2. 20.10.2025 р., лекція стейкхолдера ОП  «Технології ресторанного та оздоровчого харчування»  Окіпної Світлани Вікторівни,  адміністратора ресторану італійської кухні «Казка», провідного фахівеця у секторі підготовки наукових кадрів ННЦ «Інститут виноградарства і виноробства ім. В. Є. Таїрова» НААН України на тему: на тему: “Особливості та впровадження італійської кухні у сучасний ресторан”
Окіпна С. 20.10. 2025
3. 27.09.2024. лекція стейкхолдера ОП  «Технології ресторанного бізнесу та здорового харчування» Коханівської Олени Олегівни,  Зав. виробництвом  ПП «РАЦІОН-ГРУП», на тему: “Реалізація засад реформи шкільного харчування на практиці в сучасній школі”
 
4. 16.02.2024 р. лекція виробника Переверзєва Дмитра, су шефа компанії Convivio, м. Бордо, Франція, випускника кафедри ТРіОХ зі спеціальності 181 «Харчові технології» освітньої програми «Технології ресторанного бізнесу та здорового харчування» на тему:  «Новий погляд на концепцію харчування і розвиток напрямку колективного харчування та кейтерінгу в Україні з досвіду французьких рестораторів»
5. 30.08.2023 рвідкрита лекція шеф-кухаря ресторану «MAISON NOUVELLE», Франція Переверзєва Дмитра Вікторовича, випускника кафедри ТРіОХ зі спеціальності 181 «Харчові технології» освітньої програми «Технології ресторанного бізнесу та здорового харчування» на тему: «Французька кухня від шеф-кухаря мішленівського ресторану MAISON NOUVELLE»
Переверзєв Д. 30.08.2023 р.

6. 24.04.2021 р. лекція засновника та власника мережі «Ресторани Савви Лібкіна». Візіонера національної ресторанної премії «Сіль». Автора книг про кулінарію та бізнес.7. 29. 09. 2020 р. Онлайн-лекція представника виробництва для студентів,  які навчаються за СВО «бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології» освітньої програми «Технології ресторанного бізнесу» Коханівська Олена Олегівна, завідувач виробництвом їдальні ПП «Олімпія – сервіс» тема: “Технологічно-проектувальні рішення організації виробництва у шкільних їдальнях”.

27.04.21 Лібкін С.

8. 25. 02. 2025 р.  відкрита лекція  Ейзімір Дмитра Володимировича су-шефа бістро «Клара Захарівна», м. Одеса, випускника кафедри ТРіОХ зі спеціальності 181 «Харчові технології» освітньої програми «Технології ресторанного бізнесу та здорового харчування»

Тема лекції «Ферментаційні процеси, оцет та маринади, як нова тенденція нордичних мішленівських ресторанів».

25.02.25 р. Ейзімір Д.В.

9. 25.09.2019 р., лекція Сікорського Дмитра Едуардовича, ресторатора, ресторанного концептуалістома, дизайнера інтер’єрів, засновником ресторану “Бодега Два Карла” на тему: «Традиції та інновації в харчовій індустрії».

25.09.19 Сікорський Д.Е.

11. 11.04.2019. р. лекція Сікорського Дмитра Едуардовича, ресторатора, ресторанного концептуалістома, дизайнера інтер’єрів, засновником ресторану “Бодега Два Карла”.

Дмитро Сікорський лекція 11.04.19 каф. ТРіОХ

12. 04.03.2021 р. відкрита лекціяШеф кухаря ресторану «Пивний сад», випускника кафедри ТРіОХ зі спеціальності 181 «Харчові технології» освітньої програми «Технології ресторанного бізнесу та здорового харчування» Пихтєєва Олександра Сергійовича. Тема лекції «Особливості роботи ресторанного бізнесу в сучасних умовах».

4.03.2023 р. Пихтєєв О.С.