Колесніченко Світлана Леонтіївна

Колесніченко С.Л.

Кандидат технічних наук, доцент

Закінчила Одеський технологічний інститут харчової промисловості ім. М.В.Ломоносова за спеціальністю “Технологія хлібопекарського, макаронного та кондитерського виробництв”.

Захищена кандидатська дисертація на тему «Повышение эффективности использования вторичных продуктов крупозаводов», спеціальність: 05.18.02- технологія зернових, бобових, круп’яних продуктів і комбікормів; 03.00.23 – біотехнологія. Науковий керівник: д.т.н., проф.  Капрельянц Л.В.

Диплом кандидата технічних наук – від 23 березня 1994 року.

Атестат доцента – присвоєне звання доцента каф. Екології 21 жовтня 2004 року.

Викладає дисципліни: «Технологія продукції ресторанного господарства», «Основи автоматизаційного проектування», «Науково-дослідна робота студента».

Організаційна робота на кафедрі. Відповідальна за розподіл студентів на практику, відповідальна за навчально-наукову лабораторію «Соус-ательє».

Наукові інтереси. Розробка технології продуктів здорового харчування.

Опубліковано 151 наукова праця.