Кандидат технічних наук, доцент
Закінчила Одеський технологічний інститут харчової промисловості ім. М.В. Ломоносова, 1983 р., спеціальність – «Технологія хліба, кондитерських, макаронних і харчоконцентратів», кваліфікація –інженер-технолог.
Кандидат технічних наук. Cпеціальність 05.18.01 – «Технологія хлібопекарних, кондитерських, макаронних виробництв та харчо концентратів». Доцент кафедри технології ресторанного і оздоровчого харчування.
Тема дисертації– «Разработка технологий диетического желейного мармелада с использованием пищевых волокон и белкового обогатителя»
Дисципліни: Технологія продукції дієтичного призначення ; Технологія лікувально-профілактичного харчування; Стандартизація, метрологія та сертифікація, управління якістю, Технологія продукції лікувального призначення в умовах порушення екології, Керівництво дипломним проектом, Керівництво кваліфікаційною роботою.
Сфера наукових інтересів: розробка технологій виробів та страв оздоровчого, лікувального, профілактичного та функціонального призначення .